Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се

...
Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се
Коментари Харесай

Убийствата ще зачестят със спирането на еврофондовете

Тенденцията от Нова година насам сочи усилване на престъпността. МВР вече се стремят да слагат граница на очевидността на закононарушението. Постепенно еврофондовете, които задоволяваха предприемачите, стартират да стопират, а поради това убийствата за преразпределяне на зони на въздействие ще зачестят. Това каза проф. доктор Николай Радулов в студиото на " България сутрин ", написа dunavmost.com.

Бившият основен секретар на МВР коментира и покушението против предприемача Юлиян Мирчев - Видрата.

Припомняме, че Видрата бе прострелян пред блока, в който живее, във Велико Търново на 16 януари - малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без заплаха за живота. Той е прочут измежду престъпния контингент на града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при следствието на такова закононарушение служителите на реда би трябвало да стигнат даже до 20-30 и след това да стартират да ги отсяват.

" Ако питате МВР - те знаят кой е килърът, само че просто го наблюдават. Замисляли ли сте се какъв брой от известните бандити са ктитори на църкви - изключително към Благоевград. Престъпниците стартират да се замислят - " ами в случай че има Господ ", означи още професорът.

По думите на журналиста Стефан Ташев Видрата се е занимавал с лихварство и е употребен за пазаруване на гласове по време на избори.

" Ние медиите споделяме, че той бил прочут измежду ъндърграунд средите. Тогава за какво не е зад решетките? Винаги, когато някой бива прострелян, незабавно излизат някакви минали негови престъпни прояви ", разгласи гостът пред Bulgaria ON AIR.

Все отново журналистът е на мнение, че убийствата са показателни за целия Преход на България.

" Много мутри от края на предишния век сега са станали предприемачи и към момента не са не запомнили по какъв начин се разчистват сметки. Затова и закононарушенията като че ли внезапно се усилиха ", посочи Ташев в  " България сутрин ".

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР